АПАРТАМЕНТ 1

GREEN FIELD , ЖИЛИЩНА СГРАДА С ГАРАЖИ, ул.Андрей Ляпчев 8

  1. Архитектурно-строителна част – СГРАДА:

1.1. ЗИДАРИЯ –  Всички външни зидове са с дебелина 25см и се изпълняват с керамични блокове на фирма „Wienerberger” модел Porotherm 25 N+F. Вътрешните преградни стени са с дебелина 25см и 12см и също се изпълняват с керамични блокове на фирма “Wienerberger” с модели Porotherm 25 N+F  и Porotherm 12 N+F. Зидовете, отделящи отделните апартаменти са изпълнени по система Mute system 33 за шумоизолация (съгласно Наредба №6 от 26 юни 2006 (ДВ, бр.58 от 18 юли 2006г.) – за показателите на шум в околната среда, отчитащи степента на дискомфорт през различните части на денонощието.), изпълнена от Porotherm 12 N+F , плоскости Mute system 33, DCstrip обкантваща лента, DSvisco мембрана и  Porotherm 8 N+F.

1.2. ПОКРИВ – Плосък покрив – положени пластове по детайл – замазка за наклон, каменна вата Knauf Insulation DDP 2U , хидроизолация PVC мембрана Sikaplan.

1.3. ХИДРОИЗОЛАЦИИ – Откритите балконски части на сградата са хидроизолирани със SikaTop Seal-107 е двукомпонентен полимер-модифициран хидроизолационен циментов разтвор, който се състои от течен полимер и суха циментова смес, съдържаща специални добавки.

1.4. ФАСАДА – Фасадата на етаж 1, 2, 3 и 4 е изпълнена с топлоизолационна система KNAUF, състояща се от KNAUF EPS с дебелина 12см ( плътност 18-21 кг/м3), стъклотекстилна мрежа KNAUF ( 145гр/м2), KNAUF Klebespachtel за шпакловане и фасадна силиконова мазилка KNAUF KONNI R 2.00 mm с висока паропропускливост и водоотблъскващи свойства. Фасадната облицовка на етаж 5 е изпълнена от каменна облицовка ТРАВЕРТИН „АНТИКА“ 3см на конструкция и сух монтаж с пълнеж от каменна вата KNAUF 12 см, a партер каменна облицовка ТРАВЕРТИН „АНТИКА“ 2см на мокър монтаж и топлоизолация XPS 10см.

1.5. ДОГРАМА –  Дограмата е от шест камерен немски PVC профил GEALAN. Стъклопакетите са двойни със стъкла 4 сезона и триплекс, както и хидроизолционни ленти.

1.7. ОБЩИ ЧАСТИ –  входна вратадизайнерска метална с контрол на достъп, видеонаблюдение около цялата сграда.

1.7. АСАНСЬОР –  икономичен, с електрическо безредукторно задвижване, честотно управление за плавно спиране и потегляне, с опция за придвижване на кабината до спирка при прекъсване на основното захранване, без машинно помещение и луксозна кабина с автоматични врати. Монтаж и изпълнение – съгласно изискванията на „Наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на асансьорите”

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АСАНСЬОР ECO DRIVE кабина с облицовка от ПДЧ плоскости и огледален инокс с вградени LED панели и под от гранит.

Апартамент № 1

Площ-125,72 кв.м
Изложение- югоизток/североизток
Състояние- Продаден

Офис

Площ-47,88  кв.м
Изложение- североизток
Състояние- Свободен